Centrum Lifeclinica jest nasze!

Prywatna i elegancka klinika Noble Medicine w Warszawie rozkochała niejednego pracownika Grupy Blue Medica. Dlatego, gdy pojawiła się możliwość zakupu kolejnego miejsca na równie wysokim poziomie, Zarząd spółki nie miał wątpliwości. To jest to, co chcemy robić! Wyznaczać nowe standardy usług medycznych! W kwietniu 2018 r. Centrum Medyczne Lifeclinica oficjalnie dołączyło do sieci.

Kilka słów o ECM Lifeclinica w Elblągu

Elbląskie Centrum Medyczne Lifeclinica, to nowoczesne Centrum Zdrowia. Placówkę tworzy wykwalifikowany zespół kilkudziesięciu znanych i cenionych lekarzy różnych specjalizacji. Przychodnia funkcjonuje jako Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej i zapewnia usługi medyczne na profesjonalnym poziomie. Dużym atutem są zabiegi wykonywane w ramach chirurgii jednego dnia – mało inwazyjne i bezpieczne. Kolejną zaletą jest także szeroka oferta z zakresu rehabilitacji, medycyny estetycznej oraz kosmetologii. Pacjenci mają dostęp do wygodnego parkingu i kącika zabaw dla dzieci. Obiekt jest wyposażony w windę dla potrzeb osób niepełnosprawnych. Placówka posiada kontrakt z NFZ.

Jakie poradnie specjalistyczne znajdziemy w ECM?

Elbląskie Centrum Medyczne Lifeclinica oferuje nie tylko usługi z zakresu medycyny konwencjonalnej, ale i medycyny estetycznej oraz rehabilitacji. W placówce prężnie działają takie poradnie jak: alergologiczna, chirurgia onkologiczna, chirurgia naczyniowa, chirurga urazowo – ortopedyczna, chirurgia ogólna, dermatologiczna, dietetyczna, endokrynologiczna, gastroenterologiczna, ginekologiczno-położnicza, hematologiczna, kardiologiczna, laryngologiczna, medycyny estetycznej, medycyny pracy, hipertensjologiczna, nefrologiczna, neurochirurgiczna, neurologiczna, okulistyczna, pediatryczna, psychiatryczna, psychologiczna, pulmunologiczna, reumatologiczna. Nad całą ofertą czuwa Manager Operacyjny Marta Siemońska, z którą należy kontaktować się w sprawach placówki. Podsumowując, mamy 12 placówek medycznych, jako Grupa Blue Medica. Do m.in. Łodzi, Kielc, Warszawy, Lublina, Łodzi, Bełchatowa, Lubawki, Radomska, Warszawy dołącza piękny Elbląg w warmińsko – mazurskim. To bez wątpienia kolejny sukces całego zespołu Grupy Blue Medica. Dziękujemy!

Strona WWW Elbląskiego Centrum Medycznego LIfecllinica - tu znajdziemy aktualną ofertę placówki.
Fanpage ECM Lifeclinica - w poszukiwaniu promocji, zapraszamy na fanpage przychodni.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.